Mod Team anarchy Napisano 12 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mylisz się Ten model jest zaciskany a tamten rozpierany inaczej rozłożone siły, inne punkty podparcia, o różnicy materiału nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 12 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ok, my bad W każdym razie efekt zbliżony, to i to lubi się przekręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) Ok, racja , ritchey nie posiada identycznego mocowania co te bontragery, z mojej strony mowa jest o tym aluminiowym modelu , jak wspomniałem nie mam podstaw podejrzewać że to fake bo była fabrycznie w rowerze, podobieństwo sprowadza się do skręcania tego jedną śrubą od boku i tego że pręty ściskane są na podobnej zasadzie. Mam dwie takie sztyce (single bolt) jedną w wersji alu wcs druga carbon wcs - nigdy nie miałem problemu z pływającym siodełkiem (11,5 Nm załatwia sprawę), sztyca mimo UD też nie zjeżdża. Edytowane 21 Listopada 2013 przez OrzelPiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Różnica w wykonaniu sztycy Bontrager Carbon XXX a sztycy którą tutaj testowałem jest bardzo duża, szczególnie się to tyczy wykonania jarzma, problem w oryginale z przesuwającym się siodłem nie istnieje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi