Skocz do zawartości

[spodnie] Do 100zł. Problem w wyborze

toba94

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem z wyborem długich spodni na rower. Krótkie mam, bardzo fajne z Lidla za 30 zł, lekko obcisłe, z przeznaczeniem do biegania. Ale na rower jak dla mnie idealnie. Więc szukam od dłuższego czasu też czegoś takiego podobnego tylko długiego, na chłodniejsze dni. Raczej czegoś taniego. Najtańszego jak się da. Jeżdżę rekreacyjnie, więc pieluch nie potrzebuję, szelek też nie. Myślałem więc może o jakichś takich do biegania. Krótkie z lidla spełniają swoją rolę, więc długie czemu by nie miały. Nie wiem co napisać więcej. Mam po prostu ogromny problem, żeby coś wybrać i brak wiedzy na temat odzieży sportowej. Więc proszę was o poradę. Mogą być lekko obcisłe, ale też nie muszą byleby miały jakiś ściągacz przy kostce aby nie zawadzać nogawkami o korbę i łańcuch. 

Szkoda, że nikt nie jest chętny pomóc. Może w takim razie tak: udało znaleźć mi się coś takiego http://www.mikesport.pl/mimo-miletto-spodnie-rowerowe-thermoroubaix-wkadka-ycp.html jest to chyba najtańsza dostępna pozycja. Będę planował je prawdopodobnie zamówić, ale czy ktoś z was może miał z takimi styczność? Czy warto na nie wydawać? 

Wejdź na allegro i tam masz spodni  do wyboru i koloru. Zasada jest prosta - dobry produkt nie kosztuje 30 zł tylko więcej. Poszukaj produktów Pearl Izumi lub z oznaczeniem Gore Bike Wear.

Szkoda, że nikt nie jest chętny pomóc. Może w takim razie tak: udało znaleźć mi się coś takiego http://www.mikesport.pl/mimo-miletto-spodnie-rowerowe-thermoroubaix-wkadka-ycp.html jest to chyba najtańsza dostępna pozycja. Będę planował je prawdopodobnie zamówić, ale czy ktoś z was może miał z takimi styczność? Czy warto na nie wydawać? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...