Replay Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Witajcie, mam problem ponieważ zawieruszyłem gdzieś małą śrubke do nowo kupionej kasety, którą wkreca się od tylnej części kasety i zaciska ona bodajże 5 zebatke (kaseta SRAM PG - 950, 9 rzędowa). Czy można Założyć kasete bez takiej śrubki (dł. OK 4cm grubość i gwintowanie jak szprycha), albo gdzie można taką dostać? Serdecznie pozdrawiam. Wysłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 2
Mod Team Puklus Napisano 11 Maja 2013 Mod Team Napisano 11 Maja 2013 Zakładaj śmiało spokojnie można bez tego żyć. Tylko w miarę dobrze lockring dokręć.
Replay Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 Dzięki, bo bałem się że mogą mi się poszczególne zebatki ruszać Wysłano z Samsung Galaxy S IV za pomocą Tapatalk 2
Mod Team Puklus Napisano 11 Maja 2013 Mod Team Napisano 11 Maja 2013 Jak byś sobie sam to poskłądał zamiast pisać zobaczył byś ze nie ma takiej możliwości
Replay Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 Jest to moja pierwsza kasetą wiec Proszę wybaczcie na początku nie wiedziałem do czego taka srubka, jakoś w pon ją zgubiłem, we wtorek dowiedziałem się że mocuje ona zębatki a wczoraj dałem piaste do malowania, wiec dzisiaj założę i wszystko sprawdzę pozdrawiam Wysłano z Samsung Galaxy S IV za pomocą Tapatalk 2
Mod Team Puklus Napisano 11 Maja 2013 Mod Team Napisano 11 Maja 2013 Ona pomaga tyle ze zakładanie kasety zamiast 5 minut trwa 5 sekund
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.