enussss Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 witam mam okazje kupic dziewcyznie ramke Bullsa. Ona ma 170 rozmiar ramy 16,5 podpasuje? Warto ja brac ? bedziemy jezdzic w lesie po kamyczkach, ale nie zeby tam jakeis ostre XC. Co oniej sadzicie? I do czego sa te bolce po boku na tylnym trojkacie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/065d1e183660fd66.html
qwaq Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Te bolce to mocowanie hamulca tarczowego, chyba PM, ale nie jestem pewien, bo na zdjęciu mało widać. A czy warto kupować tą ramę to zależy za ile możesz ją mieć, chociaż rozmiar trochę mały.
enussss Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 Te bolce to mocowanie hamulca tarczowego, chyba PM, ale nie jestem pewien, bo na zdjęciu mało widać. A czy warto kupować tą ramę to zależy za ile możesz ją mieć, chociaż rozmiar trochę mały. rame moge miec za 100zł, zgubi sie ten rozmiar na dlugim mostku i sztycy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.