Tadeus Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Powitać, ktoś może polecić jakiś tani i łatwodostępny produkt, którego plastikowy słoik jest wystarczająco wytrzymały i nadaje się do wygodnego shake'owania łańcucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Butelka po nestea ma szeroki otwór i łatwo wyjmiesz łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja polecę butelkę od Nestea. Ma dużą dziurkę, więc można bezproblemowo wyjąć. Jeżeli nie masz takowej pod ręką weź jakąkolwiek butelkę, wyszejkuj, po czym otwórz ją nożyczkami od boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 stary bidon też jest dobry - prztestowane czasami używam butelki po jakiejś wodzie mineralnej. z tym że po 2-3 płukaniach łańcucha w benzynie trzeba ją rozciąć... ale to chyba nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ja używam butelki na mleko z mlekomatu albo butelki po powerade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ja shaejkuje w butelce po tymbarku a potem rozcinam;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 W sumie może jednorazowe rozwiązanie faktycznie będą lepsze. Ja na początku bardziej myślałem o czymś takim: http://allegro.pl/butelka-hdpe-na-preparaty-chemiczne-250ml-nowe-fv-i3190064432.html Bym nie musiał za każdym razem wywalać usyfionej benzyną butelki tylko mógł używać jej wielokrotnie przez dłuższy czas. Szczególnie, że teraz przy tym śmieciowym szaleństwie z nową ustawą nie wiadomo kiedy kto będzie przyglądał się co ja wyrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A nie szkoda Ci tych 8zł na takie coś? Na pewno masz jakiś stary bidon, który bardzo dobrze sprawdza się do czyszczenia łańcucha. A skala nie jest Ci potrzebna I jakby nie patrzeć, to zawsze na 2 browarki podczas czyszczenia starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado52 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ja korzystam z butelki po litrowym mleku podobnie jak Nestea ma szeroką dziurkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jak potrzebowałem coś do szejka, to poszedłem i kupiłem pierwszy lepszy wysoki pojemnik na żywność w hipermarkecie. Oczywiście raczej nie można przetrzymywać w nim benzyny, bo plastik może nie przetrwać. Potem sprawiłem sobie myjkę ultradźwiękową. Przydaje się, gdy myje się dużo części na raz (niestety spory wydatek w stosunku do słoika). Ostatnio próbowałem się bawić w szejk 3 łańcuchów na raz... Nie lzja! Myjka w takim przypadku rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Panowie na litosc.... zmilujcie sie! To juz trzeba prowadzic dysputy na forum, w jakiej butelce, sloiku itd. szejkowac lanuch...? Co bedzie nastepne?.... "ktory but zakladac pierwszy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.