Skocz do zawartości

[słoik do shake'a]Od jakiego produktu?

Tadeus

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie może jednorazowe rozwiązanie faktycznie będą lepsze.

Ja na początku bardziej myślałem o czymś takim:

http://allegro.pl/butelka-hdpe-na-preparaty-chemiczne-250ml-nowe-fv-i3190064432.html

Bym nie musiał za każdym razem wywalać usyfionej benzyną butelki tylko mógł używać jej wielokrotnie przez dłuższy czas. Szczególnie, że teraz przy tym śmieciowym szaleństwie z nową ustawą nie wiadomo kiedy kto będzie przyglądał się co ja wyrzucam :D

A nie szkoda Ci tych 8zł na takie coś? Na pewno masz jakiś stary bidon, który bardzo dobrze sprawdza się do czyszczenia łańcucha. A skala nie jest Ci potrzebna ;)

I jakby nie patrzeć, to zawsze na 2 browarki podczas czyszczenia starczy ;)

Jak potrzebowałem coś do szejka, to poszedłem i kupiłem pierwszy lepszy wysoki pojemnik na żywność w hipermarkecie. Oczywiście raczej nie można przetrzymywać w nim benzyny, bo plastik może nie przetrwać. Potem sprawiłem sobie myjkę ultradźwiękową. Przydaje się, gdy myje się dużo części na raz (niestety spory wydatek w stosunku do słoika). Ostatnio próbowałem się bawić w szejk 3 łańcuchów na raz... Nie lzja! Myjka w takim przypadku rządzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...