Skocz do zawartości

[rower] kross black edition 3

awju321

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem nowy na forum. Zastanawiam się nad kupnem roweru kross black edition 3. Mogę go dostać za 2100zł. Polecalibyście ten rower czy raczej powinienem pomyśleć nad innym?? Miałem na oku także kross level a4 za 2400zł lub unibike evolution za 2300zł. Rowerki są z 2013 roku.

Napisano

Widziałem tego Krossa Black Edition 3 i to nic innego jak Level A4 2012 w innym malowaniu. Aktualnie jeżdżę Krossem Level A4 2013 i śmiało mogę Ci go polecić :)

Napisano

Widziałem tego Krossa Black Edition 3 i to nic innego jak Level A4 2012 w innym malowaniu. Aktualnie jeżdżę Krossem Level A4 2013 i śmiało mogę Ci go polecić :)

czy w Twoim krossie jest regulacja twardości amortyzatora, czy tylko blokada skoku??

Napisano

Mam blokadę skoku z manetki i regulację napięcia wstępnego sprężyny, jednak w tej klasie amortyzatorów nie ma co fajerwerków oczekiwać i jeśli chcesz coś co będzie miało bdb regulację twardości to polecam amortyzatory powietrzne jak np. Epicon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...