evo Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 froggio przeciez od razu widac, ze lewe ramie korby nie jest dokrecone jak trzeba Wystaje tobie z tego czaernego ramienia ten srebny imbus. Chyba też nie jest do końca wsadone te remie. Dokręc wsio na maxa i potem zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmac Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Az dziwne ze jeszcze nie zgubiles tego imbusa... wyglada tak jakby mozna bylo jzu go wykrecic palcami u mnie to wyglada tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVeK Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 MA KTOŚ Osłonkę na korbę ? bo ząłożyłem dzisiaj pierwszy raz dzińsy na rower i nieciekawie było :/ nie polceam jazdy w dżinsach:/ ile kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmac Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jakbys jakas znalazl to daj znac - ja u siebie rozdarlem jedne dzinsy a drugie uje#!(%)&!@* łańcuchem na korbie :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 to moze chcecie moje stare dżinsy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmac Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 to moze chcecie moje stare dżinsy? to sie nam raczej nie przyda ale gdybys mial osłonke chetnie przynajmniej ja bym wzial :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ja też mam levela a4 od rónych 3 tyg i ma przebieg ok 250km i wsyzstko było ok i byłem z niego zadowolony do dnia dzisiejszego gdy myłem rower i nagle zauważyłem na spawach tylego widelca odpryski jakieś na spawach więcej info w temacie o tym strona http://www.forumrowerowe.org/tylny-widelec...ie--t21603.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Co tu tak cicho? Takie male pytanko>Od kilku dni przy najmniejszej dziurze slysze lekkie strzelanie, nie jestem pewien czy to siodlo, sztyca a moze rama?Jak sadzicie czy rama w a4'ce moze strzelac? Stawialbym na sztyce ale pewien nie jestem, Mial ktos z tym problem? Pozdro @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad7120 Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czesc. Od poniedzialku bede uzytownikiem roweru Level a4:) Jak sadzicie czy ta rama bialo czerwona jest taka zla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popek Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witam mam pytanie wie ktoś coś o modelach krossa na rok 2007? A szczegulnie interesuje mnie oczywiscie A4!! Dajcie coś ciekawego!! np co zmienione,unowocześnione może cene fajnie by było pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Znajdz watek o modelach krossa na 2007. Jest tam wszystko ladnie opisane. Do axolotla, czy nie prosciej dokrecic zacisk i sprawdzic czy to sztyca stuka? Czy porady wirtualne sa skuteczniejsze niz kilka ruchow kluczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Do axolotla, czy nie prosciej dokrecic zacisk i sprawdzic czy to sztyca stuka? Czy porady wirtualne sa skuteczniejsze niz kilka ruchow kluczem? Problem rozwiazany, za krotka sztyca, strzela jak diabli Moze nie skuteczniejsze ale bardzo bywaja pomocne Az czasem czlowiek sam sie dziwi Pozdro @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad7120 Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mam pytanie czy do Level A4 da sie dokupić oslonke na korbe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Oslonke w sensie ze rockring? Napisz jaka korbe masz w tym A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad7120 Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mam korbe Truvativ ISO-Flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 na co ci oslonka na korbe człowieku? zbedna masa i szpetno roweru, no chyba, ze jezdzisz nim po bulki do sklepu, lub wisi ci waga roweru... Sorki, ze tak ostro zareagowalem, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Wilku żeby się nie brudzić :) a widocznie na wadze mu nie zależy choć ja bym nie dał blee brzydkie i ciężkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zima Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Co sadzicie o zamontowaniu hamulcow tarczowych do krossa level a4, czy "tarczowki" nie zniszcza amora w sensie obizenia sily hamowania a moze ktos ma zamontowane i sie podzieli spostrzezeniami. Dla przykladu kolega w Activie =P rozwalil amor przez hamulce tarczowe wygial sie ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 W krossie mam vki,ale sadze, ze jesli amor ma mocowanie (jest przystosowany) do tarczowek to powinno ladnei sie to zgrac i wspolpracowac. Dziwny przypadek kolegi Pozdro @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale luzy mogą powstać w amorku, zwłaszcza w tym modelu co mamy w naszych krossach ;] ktoś wspominał że zamontował avidy 160 mm i złapał luzy :/ , i chyba piasty do wymiany żeby miała mocowania, chyba że piasty w a2 i a4 są inne, ale mi sie wydaje że takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zima Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 no to oczywiste ze piasty do wymiany ale chodzi wlasnie o luzy ze moze amor zlapac a to ze ma mocowanie o niczym nie swiadczy fizyka tu bierze góre niz technika ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 zamiast osłonki polecam nieco dłuższe skarpety w które można wsadzić spodnie. Nooo tak, ale dłuższe skarpety to wieksza waga, sorry Wilqu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jafo24 Napisano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ... zimno, brzydko, mglisto.... FUJ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabjan Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 mam pytanie bo tez zamierzam go kupic ale nie wiem co jest z kolorami ramy bo w sklepie jest czerwono-bialy i mozna mamowic czarno-bialy a w necie sa zdjecia gdzie cala rama jest czarna. mozecie mi pomoc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jeśli chodzi o kolory leveli na stronie krossa to jest wyjatkowo slaba strona firmy. Koloru przedstawionego na a4 nie ma w sprzedarzy- jest on dostepny tylko w A6. Za to kolor A4 jest na a6 ze strony. Troche zakrecilem ale mam nadzieje cos wyjasnilem:) Jafo! Czyli idealna pogoda do xc;) Ja sie ciesze ze soli na drogach jeszcze nie ma bo to dopiero bylaby stypa...Swoja drogą kiedys i to nadejdzie:( Przy okazji- jak usposabiacie swoje maszyny do zimy? Ja moze pozaklejam przed solą jakies widoczne miejsca gdzie moglaby sie owa dostac do golego aluminium typu dziurki do mocowania blotnika z tylu. Macie jakies pomysly moze jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi