Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

froggio przeciez od razu widac, ze lewe ramie korby nie jest dokrecone jak trzeba :)

Wystaje tobie z tego czaernego ramienia ten srebny imbus. Chyba też nie jest do końca wsadone te remie.

Dokręc wsio na maxa i potem zobacz.

Napisano

Az dziwne ze jeszcze nie zgubiles tego imbusa... wyglada tak jakby mozna bylo jzu go wykrecic palcami :) u mnie to wyglada tak :

Napisano

MA KTOŚ Osłonkę na korbę ? bo ząłożyłem dzisiaj pierwszy raz dzińsy na rower i nieciekawie było :/ nie polceam jazdy w dżinsach:/

ile kosztuje?

Napisano

jakbys jakas znalazl to daj znac :) - ja u siebie rozdarlem jedne dzinsy :P a drugie uje#!(%)&!@* łańcuchem na korbie :angry:

Napisano

to moze chcecie moje stare dżinsy? :P:)

to sie nam raczej nie przyda :P

ale gdybys mial osłonke chetnie przynajmniej ja bym wzial :lol:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Co tu tak cicho? Takie male pytanko>Od kilku dni przy najmniejszej dziurze slysze lekkie strzelanie, nie jestem pewien czy to siodlo, sztyca a moze rama?Jak sadzicie czy rama w a4'ce moze strzelac? Stawialbym na sztyce ale pewien nie jestem, Mial ktos z tym problem?

Pozdro @ll

Napisano

Witam mam pytanie wie ktoś coś o modelach krossa na rok 2007? A szczegulnie interesuje mnie oczywiscie A4!! Dajcie coś ciekawego!! np co zmienione,unowocześnione może cene :wub: fajnie by było pozdro!!

Napisano

Znajdz watek o modelach krossa na 2007. Jest tam wszystko ladnie opisane.

Do axolotla, czy nie prosciej dokrecic zacisk i sprawdzic czy to sztyca stuka? Czy porady wirtualne sa skuteczniejsze niz kilka ruchow kluczem?

Napisano

Do axolotla, czy nie prosciej dokrecic zacisk i sprawdzic czy to sztyca stuka? Czy porady wirtualne sa skuteczniejsze niz kilka ruchow kluczem?

Problem rozwiazany, za krotka sztyca, strzela jak diabli <_< Moze nie skuteczniejsze ale bardzo bywaja pomocne :P Az czasem czlowiek sam sie dziwi :D

Pozdro @ll :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

na co ci oslonka na korbe człowieku? zbedna masa i szpetno roweru, no chyba, ze jezdzisz nim po bulki do sklepu, lub wisi ci waga roweru...

Sorki, ze tak ostro zareagowalem, pozdro :)

Napisano

Co sadzicie o zamontowaniu hamulcow tarczowych do krossa level a4, czy "tarczowki" nie zniszcza amora w sensie obizenia sily hamowania a moze ktos ma zamontowane i sie podzieli spostrzezeniami. Dla przykladu kolega w Activie =P rozwalil amor przez hamulce tarczowe wygial sie ;s

Napisano

W krossie mam vki,ale sadze, ze jesli amor ma mocowanie (jest przystosowany) do tarczowek to powinno ladnei sie to zgrac i wspolpracowac. Dziwny przypadek kolegi :)

Pozdro @ll

Napisano

ale luzy mogą powstać w amorku, zwłaszcza w tym modelu co mamy w naszych krossach ;] ktoś wspominał że zamontował avidy 160 mm i złapał luzy :/ , i chyba piasty do wymiany żeby miała mocowania, chyba że piasty w a2 i a4 są inne, ale mi sie wydaje że takie same

Napisano

no to oczywiste ze piasty do wymiany ale chodzi wlasnie o luzy ze moze amor zlapac a to ze ma mocowanie o niczym nie swiadczy fizyka tu bierze góre niz technika ^.^

Napisano

zamiast osłonki polecam nieco dłuższe skarpety w które można wsadzić spodnie.

Nooo tak, ale dłuższe skarpety to wieksza waga, sorry Wilqu :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

mam pytanie bo tez zamierzam go kupic ale nie wiem co jest z kolorami ramy bo w sklepie jest czerwono-bialy i mozna mamowic czarno-bialy a w necie sa zdjecia gdzie cala rama jest czarna. mozecie mi pomoc??

Napisano

Jeśli chodzi o kolory leveli na stronie krossa to jest wyjatkowo slaba strona firmy. Koloru przedstawionego na a4 nie ma w sprzedarzy- jest on dostepny tylko w A6. Za to kolor A4 jest na a6 ze strony. Troche zakrecilem ale mam nadzieje cos wyjasnilem:)

Jafo! Czyli idealna pogoda do xc;) Ja sie ciesze ze soli na drogach jeszcze nie ma bo to dopiero bylaby stypa...Swoja drogą kiedys i to nadejdzie:(

Przy okazji- jak usposabiacie swoje maszyny do zimy? Ja moze pozaklejam przed solą jakies widoczne miejsca gdzie moglaby sie owa dostac do golego aluminium typu dziurki do mocowania blotnika z tylu. Macie jakies pomysly moze jeszcze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...