Rogaty Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dobry wieczor kolegom i koleżankom poki co mam rowerek na ramie kross sign panic (rocznik 2010 chyba- geo ma podobna do signa ds) Zebrałem się za wymianę części i chciałbym złożyć rower do enduro. Mój duracz już ledwo zipie i postanowiłem go wkrótce wymienić tylko właśnie nie wiem na co. czytalem już różne tematy i już sam nie wiem co bedzie dobre dla mnie. moja waga to 65 kg, chcialbym zeby amorek wybieral drobne nierownosci w postaci np korzeni, czy kamieni. Polecicie mi coś do 1000 zł? w przyszłości zamierzam zmienić rame na ns surge, wiec chciałbym później przenieść amorek do nowej ramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jeśli zależy Ci na niskiej wadze części to pomyśl na czymś od RockShoxa; Revelation, Lyrik, ewentualnie Sector. Jeśli waga jest na drugim miejscu i najbardziej liczy się ostra jazda w dół po trudnych trasach to lepszy będzie amorek od Marzocchi; 55, 66. Musisz określić swoje preferencje, dla jednego Enduro to ostra jazda w dół, prawie DH bez hopek, dla innego to całodzienne wyprawy po górach, gdzie nie brakuje długich podjazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogaty Napisano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Chciałbym od czasu do czasu wybrać się w góry żeby troszkę pozjeżdzać i poskakać. Powiedzmy że długie podjazdy sa na 2gim miejscu.Bardziej liczy się dla mnie możliwość poskakania i nie martwienia się że mi amorek pójdzie Jako rame wybrałem wstępnie ns surge, co prawda nie jestem zbyt ciężki, ale pragnę aby sprzęt który złożę był dosc wytrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 http://allegro.pl/rock-shox-sektor-rl-super-cena-i3230673641.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 http://allegro.pl/marzocchi-55-tst2-2008-45-taniej-i3219813503.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.