Sobol9o Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witajcie jako że trochę posucha w naszym klubie to na początek chciał bym rozpocząć dyskusję nt. tegorocznych rowerów felta w kategorii MTB. Ostatnio z ciekawości wszedłem na ich stronę by zobaczyć co nowego proponują i szczerze się rozczarowałem, i muszę przyznać że chyba mój felt będzie ostatnim jakiego będę zasiadać ponieważ w ofercie nie ma nic ciekawego (mówię u o HT). A co wy o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 NIe no, to jest chyba zmora wszystkich producentów tych rowerów z najwyższej półki. Jest taki zachwyt nad nowościami (patrz 29er czy 27.5) że znaleźc dobry 26 nie jest na serio łatwo. Ale np rama pod 29er wygląda całkiem nieźle. Ale mówię o samej ramie. Osprzęt jakoś mnie nie zachwycił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobol9o Napisano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No tak przejrzałem jeszcze fulle i też kilka typowo wyścigowych mają. Ale jak by nie patrzeć Felt bardzo skroił małe koła na sztywnej ramie zostawiając 2 powiedzmy bardzo przeciętne rowery bez możliwości zakupienia samej ramy, choć o to zawsze było trudno. Inni producenci zapatrzeni w nowe trendy przynajmniej zostawiają jeden lub dwa wyższej klasy rowery a tu nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi