Sobol9o Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Witajcie jako że trochę posucha w naszym klubie to na początek chciał bym rozpocząć dyskusję nt. tegorocznych rowerów felta w kategorii MTB. Ostatnio z ciekawości wszedłem na ich stronę by zobaczyć co nowego proponują i szczerze się rozczarowałem, i muszę przyznać że chyba mój felt będzie ostatnim jakiego będę zasiadać ponieważ w ofercie nie ma nic ciekawego (mówię u o HT). A co wy o tym sądzicie ? Cytuj
lesieque Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 NIe no, to jest chyba zmora wszystkich producentów tych rowerów z najwyższej półki. Jest taki zachwyt nad nowościami (patrz 29er czy 27.5) że znaleźc dobry 26 nie jest na serio łatwo. Ale np rama pod 29er wygląda całkiem nieźle. Ale mówię o samej ramie. Osprzęt jakoś mnie nie zachwycił... Cytuj
Sobol9o Napisano 13 Maja 2013 Autor Napisano 13 Maja 2013 No tak przejrzałem jeszcze fulle i też kilka typowo wyścigowych mają. Ale jak by nie patrzeć Felt bardzo skroił małe koła na sztywnej ramie zostawiając 2 powiedzmy bardzo przeciętne rowery bez możliwości zakupienia samej ramy, choć o to zawsze było trudno. Inni producenci zapatrzeni w nowe trendy przynajmniej zostawiają jeden lub dwa wyższej klasy rowery a tu nic ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi