kusztom Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mam pytanie cz można gdzieś dokupić kabel do licznika ponieważ stary mi się zepsuł. Mój licznik to ATECH F16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus81 Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 nie wiem czy mozna dorobić, ale prawie zawsze można naprawic. A po za tym, w 99% przypadków można użyć przewodu z czujnikiem okżdego innego licznika, gdyż czujnik tylko zwiera, w momencie gdy magnej jest w jego zasięgu. na czym polega to uszkodzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusztom Napisano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Uszkodzenie polega na tym że kabel wyrwał się z czujnika. nie wiem czy mozna dorobić, ale prawie zawsze można naprawic. Nie chcę dorabiać tylko kupic nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Np w warszawie na nowowiejskiej można kupić za ok20zł całe gniazda do licznika z kablem i czyjnikiem.... Poza tym poszukaj na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.