Gitala Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam, Rozglądam się za szortami + koszulką na dłuższe wyprawy. Ciuchy będą służyć mi głównie latem, zatem oczekuję od nich dobrej wentylacji, szorty mogą być z wkładką. Mam 196cm wzrostu, 85kg. Nie szukam dopasowanych ciuchów, przylegających do ciała, lecz czegoś bardziej luźnego. Dobrą opcją byłoby sprawdzić taki set, gdzieś w okolicach Łodzi. Budżet na szorty + koszulkę to 300zł. Potrzebuję jeszcze rękawiczek oraz butów, oczekuję od nich tego samego co w przypadku szortów i koszulki, czyli dobrej wentylacji. Rękawiczki bezpalcowe, buty jak najlżejsze z dobrą podeszwą. Budżet na buty + rękawiczki to 200-250zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Szorty mogę polecić endura humvee ale to Ci zje c większą część budżetu bo kosztują 229 ale warte każdej wydanej złotówki. Ale mają wkładkę odpinaną wiec możesz wykorzystać do długich spodni tej firmy Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Zastanawiam się właśnie nad nimi, są ponad budżet, ale może uda mi się wyrwać jakąś sztukę taniej. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Do wspomnianych szortow doloz koszulke Rogelli Padua i w budzecie sie zmiescisz. Nie jest opinajaca, raczej luzniejsza. Jezdze w takim zestawie i jest naprawde ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Spodenki i koszulka wstępnie odwołane, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje. Jak z rękawiczkami i butami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.