Skocz do zawartości

[Rower] MTB tylko 500 zł

DRE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam do wydania na rower górski śmieszną sumę 500 zł. Rower oczywiscie używany.

Na razie dogadany mam rower Hexagon v2 2009 w stanie dobrym za ok 400 zł lecz po przeczytaniu paru opini o tym modelu nie jestem przekonany, za tą samą sumę da się upolować zadbany ale bardzo STARY Scott na dobrych ale równie starych Shimano LX.. Proszę o porady na co polować, konkretne oferty. Mój wzrost to 186 cm więc rama L/21.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ciężko wskazać dobry rower używany. Wszystko zależy od stanu i przebiegu konkretnej sztuki. Możesz znaleźć ogłoszenia w internecie ze swojej okolicy lub przejść się na giełdę. Weź ze sobą znajomego który pomoże Ci ocenić stan roweru.

Napisano

Tablicowe rowerki nie mają specyfikacji więc ciężko cokolwiek o nich powiedzieć. Ja bym się kierował w kierunku Scota. Lx nawet jeśli jest to stary model to i tak będzie chodził pod warunkiem, że nie jest zniszczonya a wózek przedniej przerzutki nie jest zjechany. Dołącz zdjęcia szczegółowe lub szczególową specyfikację to wówczas coś będziemy wstanie doradzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...