zekker Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ostatnio mam problem ze zjadaniem zbyt dużej ilości tekstu kiedy używam klawisza delete do kasowania zbędnych pustych linii. Potrafi wciąć cały akapit. Przeglądarki Iceweasel 3.5.16, Firefox 15, na innych na razie nie testowałem. Przykłady, tekst podstawowy (10 liter w linijce, jedna linijka odstępu): aaaaaaaaaa bbbbbbbbbb oooooooooo dddddddddd Kursor na końcu linijki z b i wciśnięcie delete (tutaj różne zachowanie, chyba w zależności od tego co ostatnio się zrobiło???): aaaaaaaaaa oooooooooo dddddddddd Kursor pod linijką z o i delete: aaaaaaaaaa bbbbbbbbbb ooooooooooddddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Maja 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 sądzisz, że to wina forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Moim zdaniem to wina klawiatury. Sam tak miałem przy starszym PC, że zjadało mi całość zamiast pojedynczych liter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 sądzisz, że to wina forum ? A czego? Przeglądarki nie zmieniałem, a problem się pojawił. Z tego co pamiętam robiliście niedawno aktualizację forum. Na poprzedniej wersji tego problemu nie było. Dodają nowych bajerów i potem są jaja. Między innymi dlatego jestem sceptykiem automatów "ułatwiających" i upiększających pisanie. Jak możecie to zerknijcie do kodu, może uda się łatwo znaleźć przyczynę takiego zachowania. Jak nie, to chyba będę musiał wyłączyć tryb WYSIWYG. szliri Ten sam problem na różnych klawiaturach i systemach? W innych programach i stronach tego problemu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Maja 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 to napisz do autorow edytora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 To zarzuć wersjami forum i edytora, żeby było o co pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Maja 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 3.4.4 :]ckeditor (lae wersji ci nie podam, bo nie znam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.