Skocz do zawartości

[Szorty luźne] Jakie kupić 200-250zł

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie w google zazwyczaj wyglądają inaczej niż na żywo :) Ale już widziałem i na żywo. Świetnie wyglądają.

Co do wytrzymałości to zaliczyłem kiedyś dobrą glebę w Hummvee i jechałem parę metrów dupą po kamieniach w dół i gdzieś z tyłu trochę się jak by stopiły od tarcia ale dziura się nie zrobiła. Jest tylko krecha lekko stopionego materiału :) 

Od piątku i ja jestem posiadaczem tych spodenek:) Sprawdzone w trasie w trakcie weekendu. Nie mam pytan! Siwetnie leza, kieszeni od groma, po dwoch glebach, zadnego sladu!

Zamowiłem dwa rozmiary na endurastore.pl. Odsyłam L bo dosyc mocno opinala uda, ale na upartego szło by jezdzic, ale osobiscie wzialem XL. Wiecej luzu, wkladka lepiej lezy no i biorac pod uwage to, ze w ciagu kilku lat pzybedzie kilogramow to rozmiar XL byl pewny:) POLECAM!

Wysłane z HTC Titan, Board Express

Od piątku i ja jestem posiadaczem tych spodenek:) Sprawdzone w trasie w trakcie weekendu. Nie mam pytan! Siwetnie leza, kieszeni od groma, po dwoch glebach, zadnego sladu!

Zamowiłem dwa rozmiary na endurastore.pl. Odsyłam L bo dosyc mocno opinala uda, ale na upartego szło by jezdzic, ale osobiscie wzialem XL. Wiecej luzu, wkladka lepiej lezy no i biorac pod uwage to, ze w ciagu kilku lat pzybedzie kilogramow to rozmiar XL byl pewny:) POLECAM!

Wysłane z HTC Titan, Board Express

A mógłbyś podać swój obwód uda? Też chciałbym zamówić te spodenki, ale właśnie nie jestem pewien czy L, czy XL. Do tego zrzucam teraz trochę kg, co jeszcze bardziej utrudnia mi wybór :)

A mógłbyś podać swój obwód uda? Też chciałbym zamówić te spodenki, ale właśnie nie jestem pewien czy L, czy XL. Do tego zrzucam teraz trochę kg, co jeszcze bardziej utrudnia mi wybór :)

Jak wrócę z pracy to podeślę Tobie obwód. W razie czego pisz PW gdybym zapomniał tutaj odpisać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...