max264 Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 siema wszystkim..mam pytanie jak sie sprawuja te stery DaBomb DaRection..czy sa wytrzymale itp..
Ogór Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 koledzy maja i to chyba pozadne wazy to to swoje wiec solidne tez powinno byc koledzy maja i to chyba pozadne wazy to to swoje wiec solidne tez powinno byc
Alvaren Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Ja w każdym razie nie polecam da rector na kulkach mam i następny zakup to będą stery na maszynach ........
Kywak Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Szczerze, to niby i sa mocne i wysokie, ale z racji tego, ze sa to kulki to raczej nie polecam, 2 kumpli ma juz luzy na kulkach, z czego jeden po rozebraniu sterow okazalo sie, ze ma wzery w miskach od kulek i stery chodza tragicznie i juz nic sie z tym nie da zrobic, generalnie jak dla mnie 1" stery nie sa az tak potrzebne, a jak szukasz dobrych sterow, to pomysl nad FSA THE PIG, ale w wersji na maszynach, bodaj ma PRO w nazwie .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.