kulasss Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu montażu hamulców v-brake do ramy bez piwotów. Słyszałem o możliwości montażu ich za pośrednictwem adapterów. Niestety moje poszukiwania w necie spełzły na niczym. Proszę ewentualnie o wskazanie skutecznych hamulców klasycznych montowanych nad kołem. Hamulce od kolarek odpadają ze względu na szeroką oponę i obręcz. Z góry dziękuję za pomoc. kulasss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jaka to rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulasss Napisano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jaka to rama? rama aluminiowa, miejska pierwotnie było w nim koło z piastą wielobiegową i hamulcem w pedałach, dziewcze chce klasyczną przerzutkę i hamulce v-brake kulasss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.