loswiaheros Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Poszukuję zestaw do wymiany oleju mineralnego w hamulcach tektro draco. Coś takiego jak tu. Muszę to kupić w PL, bo mój rower został w kirgistanie, a tam nie ma w ogóle serwisów rowerowych w naszych standardach, Hamulce mam koszmarnie zapowietrzone. Ktoś mozę coś doradzić? W sumie to najwazniejsza jest dla mnie ta śrubka (adaptor) nakręcana na hamulec, na którą potem zakłąda sie wężyk. Resztę jakoś domowymi sposobami zdobędę. Ktoś może podpowiedzieć, gdzie tego szukać? W sklepach on-linach nigdzie nie udałio mi się znaleźć, a serwisy rowerowe patrzą na mnie jak na jakaś potencjalną konkurencję, gdy o to pytam... :/
mateusz0595 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Mam taki cały zestaw z tym, że bez oliwek i i tego wkładu.Olej cały nie rozpakowany,strzykawka jest,wężyki też, ta śruba także. Jak jesteś zainteresowany zakupem pisz na PW.
Mateusz30 Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 kup metr weza w zoologicznym i strzykawke w aptece. olej u gory zlap szmata. nic wiecej nie trzeba.
wojciecho Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 http://allegro.pl/zestaw-do-odpowietrzania-hamulcow-tektro-full-i3225573490.html
Franiuu Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 W klamce aurig jest odpowietrznik M6 do kupienia w każdym sklepie motoryzacyjnym za 5 zł. a reszta to tak, jak ktoś mówił.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.