Gregor Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Tak jak w temacie - zastawiam się nad tym czy kupić nowe oponki wytrzymalsze i grubsze, gdyż mam wrażenie że te się co chwilę przebijają! Co wy o tym sądzicie? Zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Najpierw powiedz jakie masz oponki teraz ?? Jak jezdzisz las szosa a moze cos innego ???? Co dla Ciebie znaczy czesto sie przebijaja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 standardowe teksty ludzi ktorzy sie na czyms nie znaja latwo jest obalic wydaje mi sie ze masz a) pecha nieodpowiednie opony do terenu na ktorym jezdzisz c) 'cos nie tak' z detkami ja malo lapie kapci ,a jezdze po wszsystkim i nie zwracam uwagi na podloze jak juz to omijam butelki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.