Skocz do zawartości
  • 0

giant sierra - kross reaven stoppen - hexagon v3 ?

Gość Łukasz

Pytanie

Gość Łukasz
Napisano

Witam. Mam zamiar kupić rower do lekkiej jazdy. Jakiś las i do tego szosy. Tak rekreacyjnie dla siebie, dla kondycji. Postanowiłem kupić jakiś rower używany bo nie chce wydać dużo pieniędzy a dobra używka posłuży dłużej nisz szmelc z marketu (posiadam taki i nigdy więcej). Znalazłem Kilka rowerków które mnie zainteresowały. Co prawda różnią sie troche ale w sumie każdy czymś mnie zainteresował. Nr jeden - najdroższy Giant sierra. Firma o ile się orientuje porządna, Nie mogę znaleźć wiele info o tym modelu no ale są w nim przerzutki "sram 4.0" jeśli sie nie mylę. Całkiem fajny rowerek dobrze się prezentuje i wszystko sprawne.  Nr 2 - kross reaven stoppen - rower na gładkiej oponie bardziej szosowy wydaje mi się mogłoby się lżej kręcić niż w giancie i jeśli chodzi o wygląd to całkiem mi się podoba, Czytałem recenzje właścicieli sa pozytywne. No i nr najtańszy - hexagon v3 chyba nie mószę wielo o nim mówić bo jest to pewnie dobrze wam znany. Co byście polecili dla mnie :> Z wykluczeniem jakiegoś cięższego terenu :>

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...