werben Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Witam, Mam w planie kupno nowego roweru żeby poszaleć po lasach i górach. I po długich poszukiwaniach znalazłem rower Kross Black Edition 3 i prosił bym was o opinie na temat tego rowerku. A rozważam również rower Kross Level B2. I tutaj jest pytanie czy lepiej kupić Level B2 czy lepiej dołożyć te 300 zł i kupić BE 3. Z góry dziękuje za odpowiedź.
repak59 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Cześć, ja również zastanawiam się nad zakupem Black'a (idę dzisiaj dokładnie sprawdzić co to dokładnie jest) jeżeli chodzi o twój wybór to podałeś dwa różne rowery na innych kołach. Jeżeli jesteś wysoki i interesuje cię rower na większych kołach to weź level B2 (skąd ta różnica 300zł? B2 kosztuje 1850 a B3 2300 więc różnica wynosi 450zł) jeżeli natomiast wolisz tradycyjnie MTB na kołach 26 to kup Black'a ale jeżeli szukasz porządnego sprzętu to ja polecałbym Kross'a Level A2 za 1800zł lub A3 za 2200zł A3: http://www.kross.pl/pl/2013/mtb-xc/level-a3 A2: http://www.kross.pl/pl/2013/mtb-xc/level-a2
kporys Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Black Edition 3 to A4 2012 w innym malowaniu, a B2.. słaby osprzęt dość jak za tą cenę. Albo kup tego Black Edition 3, czyli A4 2012 albo Black Edition 2, czyli A2 2012 za 1499zł (jeśli wystarcza Ci Alivio i VBrake'i) .Nie bierz pod uwagę Blacka 1, bo to zwykły Hexagon ze słabym osprzętem. Możesz też zobaczyć Levela A3. Kross Level B3 2013 to porażka, chyba, że Ci się podoba to spróbuj znaleźć rocznik 2012. Ja mam teraz Krossa A4 2013 i jest to naprawdę super sprzęcik.
black3 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Witam, Mam w planie kupno nowego roweru żeby poszaleć po lasach i górach. I po długich poszukiwaniach znalazłem rower Kross Black Edition 3 i prosił bym was o opinie na temat tego rowerku. A rozważam również rower Kross Level B2. I tutaj jest pytanie czy lepiej kupić Level B2 czy lepiej dołożyć te 300 zł i kupić BE 3. Z góry dziękuje za odpowiedź. Jeśli jesteś zainteresowany , to mam do sprzedania rocznego Kross-a Black Edition 3. Wszystko jest sprawne, jedynie tylną oponę trzeba wymienić. Sprzedaje bo wyjeżdżam za granicę a szkoda żeby rdzewiał rowerek na balkonie, jak może jeszcze komuś posłużyć i dać naprawdę wiele frajdy. Jeśli byłbym zainteresowany , to proszę o kontakt na e-mail : muzii@interia.eu Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.