LUTY123 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam chciałbym się doradzić gdyż sprzedaję parę drobiazgów znalezionych gdzieś po kątach i znalazłem tam parę felg, przerzutek, ale do rzeczy znalazłem jakieś koło 29" do roweru MTB myślę że będzie ono coś warte ( patrzyłem ten rozmiar koła na allegro ) to nie są one znowu takie tanie a mi się nie przyda ze względu na rowery o rozmiarze kół 26" wiec pytam ile takie koło mogło by kosztować gdyż nie wiem jest tam piasta chyba Specialized i ogólnie koło jest ładne więc nie wiem:/tylko proszę podawać normalne ceny myślę że 200zł to taka cena na równo w sumie sami się wypowiedzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Znalazłem wczoraj samochód u wujka za stodołą, patrząc na allegro sporo kosztuje, ale ktoś wie za ile opchnąć? Zdjęcie chociaż byś dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ok to już jutro wrzucę bo dzis już trochę ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.