fizjo Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam, Czy w Stolicy istnieje zorganizowana (niekoniecznie formalnie) grupa, jeżdżąca wspólnie treningi MTB (XC / Marathon) regularnie w weekendy? Nie chodzi mi oczywiście o kluby kolarskie, lecz o amatorskie grupy wzorem fajnie zorganizowanych szosowych "Rondo Babka" czy "Ośka". Pozdrawiam!Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Treningi dla niezrzeszonych urządzał swego czasu WKK. Czy dalej urządza, gdzie i kiedy - musiałbyś dopytać. http://wkk.waw.pl/1/48/Treningi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Z tego co wiem WKK już nie organizuje otwartych treningów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 We czwartki (chyba!) o 17.30 przy centrum Olimpijskim na bielanach jeździ Gravitan, ale to nie w weekendy. WKK w weekendy też nie jeździło (dopiero jak się ciemno robiło wcześnie to było w weekendy kilka razy) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 I zdaję się, że we wtorki również. Jutro jadę sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 We czwartki (chyba!) o 17.30 przy centrum Olimpijskim na bielanach jeździ Gravitan, ale to nie w weekendy. WKK w weekendy też nie jeździło (dopiero jak się ciemno robiło wcześnie to było w weekendy kilka razy) ;P No właśnie.. a mi zależy na weekendach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 To ruszaj z nami. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Z doświadczenia wiem, że najłatwiej się motywować i organizować sobie czas wiedząc, że regularnie o określonej porze czeka grupa do współnej jazdy. I tego właśnie szukam. Dzięki za propozycję, kontaktujmy się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 @fizjo: masz fejsbuka? https://www.facebook.com/events/405965186184655/ Nie wiem na ile to to regularne jest, ale jest w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Legion Serwis już nie jeździ w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 To jak z tym Legionem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 http://legion-serwis.com.pl/kontakt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 na cyklicznych zbiórkach w niedziele o 10 pod sklepem na Górczewskiej podobno w sezonie startowym zwykle nikogo nie ma bo się ścigają, a jeśli już to treningi są szosowe raczej (info. z rozmowy telefonicznej z obsługa sklepu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 @fizjo: masz fejsbuka? https://www.facebook.com/events/405965186184655/ Nie wiem na ile to to regularne jest, ale jest w weekend bardzo ciekawe treningi z naciskiem na technikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Spotkałem w ostatnią sobotę grupę z Gravitana chyba w Bielanie. Wygląda na to że jeżdżą regularnie w czwartki (17:30) i soboty (11:00) - zbiórki pod centrum olimpijskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Te ich godziny startu lepiej sprawdzać, bo ostatnio mieli jakieś przesunięcia, 30 minut do przodu czy do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.