Skocz do zawartości

[Koszulki] - Luźne koszulki MTB

Rekomendowane odpowiedzi

O własnie, też szukam takiej koszulki. Kiedyś Rogelli miało fajny model, ale już wycofali i nigdzie ich nie ma :| 

mi się podobają te w skepie w Singltrek Centrum w Czechach 

http://www.trailshop.cz/index.php?route=product/product&path=65_66&product_id=85 około 80zł bodajże

Normalnie lipa jakaś z tymi koszulkami... braki normalnie.

Proponuję rozejrzeć się jeszcze w sklepach dla surferów, koszulki przeznaczone do sportów wodnych również świetnie się sprawdzają. Są oddychające i fenomenalnie schną. Sam używam głównie Quicksilvera.

Wyglada ok, ale cena:-). Myślałęm, żeby tak do 100 max.

Owszem cena wysoka, ale naprawde warto. Od 2 sezonow mecze dosc intensywnie Hummvee i niewielkie oznaki zuzycia (napis na obojczyku i lezki na ramionach sluszczyly sie). Jedynym mankamentem jest, ze jest dosc ciepla. Ale jak widac Endura odrabia lekcje i w tym sezonie pojawila sie Hummvve lite, ale biegalem ostatnio po sklepach i nigdzei jej jeszcze nie mieli. Maja byc w tym lub przyszlym tygodniu.

Owszem cena wysoka, ale naprawde warto. Od 2 sezonow mecze dosc intensywnie Hummvee i niewielkie oznaki zuzycia (napis na obojczyku i lezki na ramionach sluszczyly sie). Jedynym mankamentem jest, ze jest dosc ciepla. Ale jak widac Endura odrabia lekcje i w tym sezonie pojawila sie Hummvve lite, ale biegalem ostatnio po sklepach i nigdzei jej jeszcze nie mieli. Maja byc w tym lub przyszlym tygodniu.

Poczekam na tą wersje lite i zobaczę, może się skuszę.

• 3 tygodnie później...

Tzn. mam jeszcze jakąś Rogelli i jest super przewiewna. Póki co dzisiaj pierwszy raz jeździłem w Humvee i było super, ale jest dzisiaj dosyć chłodno :-) No zobaczymy jak będzie w cieplejsze dni, ale taka też na pewno się przyda. 

• 4 tygodnie później...

I kupiłem ostatnio Humvee Lite - faktycznie jest bardzo "lajt" :) Leciutka i przewiewna, że chyba bardziej się nie da. Ogólnie zdecydowanie polecam, na upały będzie idealna. I od razu napiszę, że jest nieco bardziej obcisła od zwykłej Humvee, więc żeby ktoś się nie zdziwił 

ja używam t-shirtów CRAFT (duze i małe logo - sa jakby dwa rodzaje)  z serii do biegania, są w miare luźne, aktualnie po 60-80 zł np. w termoaktywne.net.pl , dobrze odprowadzają pot. A jak jest turbo gorąco to polecam prostą koszulke z działu turystycznego z Decathlona i jest super cieniutka. Dokładnie QUECHUA Techfresh 50 albo 100 , jakiś jasny kolor, 24zł i 39 zł - cos takiego http://www.decathlon.pl/koszulka-techfresh-50-id_8240947.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...