marcinek1992 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Witam Od nie dawna bo 2 dni temu pedał prawy zaczął mi pykać i ciężko obkręcać. Dlatego dzisiaj się za niego wziąłem wszystko ładnie odkręciłem ale niestety zauważyłem że niektóre kulki są mocno zużyte a bierznie po których kulki się przesuwają są prawie w stanie nie naruszonym. Teraz mam pytanie do was czy bez przykładowo 3 kulek będzie on dobrze chodził? Czy te kulki można dokupić? Wygląda to tak: (zdjęcia były robione komórką więc nie wiem czy dobrze widać) lub takie: A tak wygląda cały rozebrany pedał )może się komuś to przyda)
adas651 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 mozna dokupić http://allegro.pl/koszyk-kulek-pedalow-5-33x7-i3167819590.html te same kulki są tez w bebenkach piast i w wolnobiegach
marcinek1992 Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Właśnie chodzi oto że niestety nie. Gdyż w piaście kulki są większe a tutaj są takie jakby 2 ziarka cukru razem połączone.
adas651 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 chodzło mi o kulki z wolnobiegu lub z bębenka piasty(kasetowej), a nie o te na których obraca sie oś piasty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.