Gość arek22 Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Co sądzicie o tym kluczyku http://www.allegro.pl/item99781940_zestaw_kluczy_sigma_sport_pt_16.html
Żbik Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Moim zdaniem wiele elementów zbędnych... "Scyzoryk" ma być awaryjnym narzędziemi w trasie, a nie kombajnem używanym do domowych napraw, regulacji itp. W domu trzeba mieć dobry komplet wszelakich kluczy, a w scyzoryku na wyprawy wystarczą jedynie imbusy, płaski i krzyżak i skuwacz do łańcucha. Reszta jest raczej zbędna, chyba, że ma się jeszcze inne śruby i nakrętki (jak mam wymienione wszystko na imbusy )
Gavron Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Mam ten kluczyk i jest w miarę ok tyle, że przy pierwszej wymianie opony połamały się plastykowe łyżki...
Chavez Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Mam go i jestem z niego zadowolony. Łyzki jeszcze całe mimo , że dobrych parę razy były w użyciu.
GdyniaBiker Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 Też go mam i dzała dobrze, wytrzymuje agresywne użytkowanie Istotnie, zadużo tego wszystkiego i zaciężki i zaduży jak się go ma w kieszeni a nie w plecaku. A, i niema skuwacza do łańcucha! Pozatym to byłby godny polecenia. Tylko do czego? Na wycieczkę nie, a do warsztatu domowego to z kolei lepsze oddzielne narzędzia.
rObO87 Napisano 15 Maja 2006 Napisano 15 Maja 2006 A, i niema skuwacza do łańcucha! Widocznie masz wersję Sigma Sport PT 14
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.