nopel Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam, chcę kupić spodenki z pampersem i koszulkę, ogólnie nie mam za dużo pieniędzy na ten cel, gdzie szukać?W Go sport coś teraz jest?Może gdzieś indziej, w makro czy czymś?Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Do Top Printu możesz podjechać, jak im coś zostaje to sprzedają całkiem tanio. ul. Obywatelska 11594-104 Łódźtel./fax: +48 42 689 89 85e-mail: topprint[at]topprint.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 całkiem tanio Ja uważam, że bardzo tanio "Taniość" a "drogość" to pojęcie względne jak to mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Czy ktos kupowal ostatnio w Lodzi rekawiczki z dlugimi palcami? Gdzie znajde takie zeby byly dobre na jesien i w granicach 100zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 IMO świetne rękawiczki "rowerowe" są w Castoramie (takie czerwone). Cena około 30PLN, stosunek ceny do jakości porażający. Jedyny problem, że trzeba mieć dosyć sporą łapę, bo nie ma małych rozmiarów. Warto zajrzeć i przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A tym mówisz?http://www.castorama.pl/rekawice-diall.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Tak. Tylko ten opis jest trochę kulawy. To nie są takie gumiane robocze rękawice. Spód to coś w stylu skóry, wierzch jakby neopren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daisy85 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Czy ktos kupowal ostatnio w Lodzi rekawiczki z dlugimi palcami? Gdzie znajde takie zeby byly dobre na jesien i w granicach 100zl? Hej, ja kupowałam w 4F, rękawiczki softshell, bardziej narciarskie, ale na rower się idealnie nadają. Są małe rozmiary - mówi to dziewczyna z najmniejszym damskim rozmiarem dłoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.