kolcichy Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam!! Czy ktoś może mi powiedzieć, czy warto wydać 250zł na te spodenki? Miałem wcześniej towar z Decathlonu i bardzo zależy mi na - tym razem - dobrych spodniach, a szczególnie z dobrą pieluchą!! Dodam, że jazda XC MTB - czasem szosa. Z góry dzięki za wszelkie opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatchris Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam!! Czy ktoś może mi powiedzieć, czy warto wydać 250zł na te spodenki? Miałem wcześniej towar z Decathlonu i bardzo zależy mi na - tym razem - dobrych spodniach, a szczególnie z dobrą pieluchą!! Dodam, że jazda XC MTB - czasem szosa. Z góry dzięki za wszelkie opinie. O jakich spodenkach mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 O jakich spodenkach mowa? dare 2b AEP Bibbed Short - jest w tagach w spodenki warto zainwestować, ale czy w te to nie wiem na pewno dobre są humvee endury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 http://www.dare2b.com/cycle/mens/aep-bibbed-short.html#.UYYGSMrsYRo Tu jest link jakby kto pytał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.