Mod Team IvanMTB Napisano 4 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Kłaniam, Trochę to zajęło, ale w końcu połączone siły mojej grafomanii i zaplecza netowego Team29er zaowocowały nieco spóźnioną relacją z Mistrzostw Europy Rowerów Jednobiegowych. Miłego czytania! Single Speed European Champs 2013 Catalunya Lojalnie uprzedzam: 1. Dużo tekstu. 2. Ponad 800 fot rozmaitej jakości w głównym albumie. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ...Ivanie ... zadajesz czy na forum czy w tym tekście ważne pytania retoryczne pokazujące kondycję naszych umysłów....A ta cisza chyba jest niestety odpowiedzią....Duży plus za styl, dużo lepiej niż przy "ABC singla", taka mieszanka Twojego specyficznego języka z wymogami redakcyjnymiBrawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Kłaniam, Nie wyciagajmy zbyt pochopnych wniosków. Długi weekend, majówka, ludność woli cisnąć w korby lub używać grila niż trawić słowno-zdjeciową ekwilibrystykę... Co do stylu... Moja polonistka byłaby zachwycona Miałem zniżkę formy, przy następnym arcie wrócę do najlepszego-siebie... W moim wieku, ponad 20 lat po maturze już za późno na zmianę maniery pisarskiej... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.