kubzys Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam!Szukałem informacji na temat właśnie tego kasku ale niewiele znalazłem. Otóż mierzyłem w sklepie różne inne kaski, Giro i nie tylko, no i są na mnie lekko za szerokie. Zatem pojechałem do Go sportu i tam wpadł mi w oko kask Alpina Spice w rozmiarze M za 169 zł. Kask leży na mnie całkiem dobrze, nic nie gniecie itp. Jak na razie to jest on faworytem. Tylko właśnie mam jedno pytanie - jak z wentylacją? Alpina ma tylko 17 czy 18 otworów. Czy to nie za mało? Używał ktoś tego kasku? Może ogólnie jeszcze jakieś opinie? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 To co? Nic, zero, nikt takiego kasku nie ma? A może ktoś wie jak ma się on do Bell Delirium? Będę wdzięczny za każdą opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simulacrum Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Moja dziewczyna w takim jeździ, kupiony właśnie w go sporcie i póki co sobie chwali. Nie narzeka na wentylację, ale też i nie to było priorytetem przy zakupie, a wygoda i dopasowanie kasku. Ile kasków się namierzyła to masakra. Ja również jeżdżę w Aplinie tylko, że model Mythos z 2010 r. także co do samej marki jak najbardziej polecam. To co? Nic, zero, nikt takiego kasku nie ma? A może ktoś wie jak ma się on do Bell Delirium? Będę wdzięczny za każdą opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.