MateMan Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam tak jak w temacie poszukuję dobrego siodła do kolarzówki maksymalny budżet 50zł wiem jest to dość mała kwota ale myślę że coś się znajdzie, moje wymagania są proste - wygodne siedzenie do jazdy na troszkę dłuższe trasy z dziewczyną/kolegami Interesują mnie siodła klasycznego typu z "nitami" oraz skromnymi sprężynami - http://allegro.pl/siodelko-szosowe-vintage-oldschool-ostre-kolo-i3216140327.html wydaje się świetne, co o tym myślicie ? Znacie lepsze ? Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Bardzo indywidualna sprawa, niestety, było trochę tematów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateMan Napisano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Bardzo indywidualna sprawa, niestety, było trochę tematów... Z leksza zle napisałem - interesują mnie wszystkie wygodne siodełka do 50zł nie tylko "klasyczne i sprężynowe" byle było wygodne i w moim przedziale cenowym tak wiem był temat z siodełkami ale nie w moim budżecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Z leksza zle napisałem - interesują mnie wszystkie wygodne siodełka do 50zł nie tylko "klasyczne i sprężynowe" byle było wygodne i w moim przedziale cenowym tak wiem był temat z siodełkami ale nie w moim budżecie MateMan, moze cos takiego: http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/2514-giant-xtc-1/?tab=images Stan siodelka okreslam na "jak nowe", jak dla mnie bardzo wygodne. Zmienilem z powodu walki z waga Cena kwalifikuje sie pod Twoj budzet, no i mamy do siebie niedaleko. Zainteresowany? Gadaj na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.