wlodii Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam , jestem nowy na forum wiec na początku chciałem sie przywitać Zapewne mało kogo to interesuje wiec lecimy dalej przeczytalem pare tematow i mam pytanie co do konkretnego roweru . Chciałem sobie kupić 29er'a do 4 tys zł , myślałem o leader fox casper ale nie mogę nigdzie znaleźć żadnej recenzji tego roweru . Kaske bede miał pewnie dopiero w okolicach stycznia wiec może urwę pare setek w sklepie . Możecie mi powiedziec czy warto kupowac ten rower ? czy moze cos innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Kaske bede miał pewnie dopiero w okolicach stycznia Nie ma sensu teraz szukać roweru bo w styczniu większość modeli tegorocznych będzie wyprzedana, a wchodzić będzie kolekcja 2014... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Styczeń to najlepszy czas na kupowanie roweru, lepszy jest tylko luty . A serio to najlepiej mając kasę czekać na okazję zimą, trafiają się mega wyprzedaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi