Magara Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Ach, ja to w ogóle mam ostatnio w głowie totalnie pomieszane przez te rowery No bo wiesz, jak kobieta sobie ubzdura, że coś chce, to dopóki nie wygaśnie ostatnia nadzieja to będzie o to walczyć
kporys Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Sprawa wygląda następująco, byłem w sklepie u mnie w miasteczku i stał F5 oczywiście na XCR, chociaż miła pani pokazała mi katalog gdzie jak byk było napisane, że tam powinien siedzieć XCM. Z ciekawości pojechałem do sklepu martes i tam również F5 stał z XCR'em więc stawiam, że to po prostu pomyłka w katalogu
Magara Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 No proszę. A przez to, że tam jest zła specyfikacja to w każdym innym sklepie internetowym jest tak samo ATTENTION! Rower wybrany! Posłałam zamówienie, teraz już tylko czekam na odpowiedź zwrotną czy jest teraz na stanie W końcu wybór padł na Krossa Level F5 2013 w rozmiarze M
kporys Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 No to gratuluję Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok Raczej zbieg okoliczności to nie był, że w dwóch sklepach i na zdjęciu jest identyczny osprzęt
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.