mooozgh Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 mam pytanie chcę kupić do mojej szosy opony bezdętkowe, gdyż moja cierpliowść jazdy po naszych polskich drogach sie wyczerpala! mam pytanie czy do nich potrzebna jest jakas inna felga ? mam mavic ksyrium elite ,opony 28'' 23x622. z czym to sięje w ogóle i czy by mi pasowały, jaki to koszt itp. nie znam sie zbytnio więc proszę o wyrozumiałość i pomoc!
mooozgh Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 mam pytanie chcę kupić do mojej szosy opony bezdętkowe, gdyż moja cierpliowść jazdy po naszych polskich drogach sie wyczerpala! mam pytanie czy do nich potrzebna jest jakas inna felga ? mam mavic ksyrium elite ,opony 28'' 23x622. z czym to sięje w ogóle i czy by mi pasowały, jaki to koszt itp. nie znam sie zbytnio więc proszę o wyrozumiałość i pomoc! dobra, już troche poczytałem i ksyrium elite nie obsługują szytek, tak więc czeka mnie kupno nowych kół... co polecacie?
1415chris Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Jak chcesz miec opony bezdetkowe, to kupujesz takowe. Hutchinson, Schwalbe, Maxxis, IRC maja w swojej ofercie tublessy do szosy. Do Twoich kol bedziesz jeszcze potrzebowal wentylki i jakis plyn.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.