nopel Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Co znaczy zostanie?Że teraz masz 22cm u siebie ?Jaki to amortyzator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Jeszcze nie spotkałem się z amortyzatorem sprężynowym by działał dobrze pod tak lekkiego bikera. Moje 66 dosłownie pływa pod moimi 55kg Ale nie ta półka cenowa i nie to przeznaczenie. No właśnie. Sam dobrze zauważyłeś cena i przeznaczenie. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mytnik Napisano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Amorek to raidon air. Wierzyłem od spodu dolnej miski do górnej. i na sterowce zostało by jakieś 3 cm . ale podejrzewam że będzie mało bo jeszcze stery zajmą jakieś 2 cm a gdzie miejsce na mostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 No raczej za mało : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mytnik Napisano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Może stery zintegrowane rozwiązały by problem. Tylko czy podejdą do mojej ramy, bo oryginalnie miałem miski wbijane w ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wytłumacz, jak chcesz użyć sterów, których miski są, jak sama nazwa wskazuje, ZINTEGROWANE z ramą w ramie, która wymaga sterów z własnymi miskami? Zaś miski pół-zintegrowanych mają większą średnicę. I co to masz za rower, że potrzebujesz aż tak długiej sterówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 mam do sprzedania RS Recona troche schetany ale działa dobrze. na pewno przy Twojej wadze bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Rurę sterową zawsze można przedłożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Panowie, przy tej wadze bikera w Epiconie czy Raidonie ciśnienie w komorze powietrznej będzie tak niskie, że będą problemy z SAG-iem i skokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AXE95 Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No właśnie już ktoś mówił o tym. Mógłby ktoś to dokładnie wytłumaczyć i powiedzieć jaką trzeba mieć minimalną wagę by epicon działał jak należy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Uważam, że jakieś 55-60kg jest taką minimalną wagą. Chociaż osobiście ważę 56kg to rozważam wyciągnięcie do 120 i zmniejszenie ciśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 geometria zmieni się juz dość mocno Twoja rama jest raczej do xc więć 100mm to max żeby spełniała swoja rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 A może by tak Spinner SW7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.