AntyIdiota Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Czy znacie jakiś sklep w Warszawie w którym by było wystawionych więcej rowerów niż np. w R99 na Racławickiej(XC, crossowe, trekingowe)? Pomagam pewnej osobie wybrać rower i chcę żeby mogła sobie poprzymierzać różne wielkości i rodzaje ram, ma problemy z drętwiejącymi rękami, ale moim zdaniem mógł to być skutek za dużego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon93 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Niech kolega przebada się u neurologa. To nie żart! Również miałem ten problem przy jeździe na rowerze. Dostałem specjalną maść (jak znajdę podam nazwę) i przeszło po miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Proszę bardzo http://www.airbike.pl/1/3/Sklepy-AIRBIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.