Mongol96 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Nazwa: Specialized Rockhopper (2011) Data dodania: 03 maj 2013 - 12:13 Nie podano Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Jeszcze w tym roku zamierzam zmienić moje Crossride`y na nowe kółka na piastach DT 240s, obręczach ZTR Alpine/Crest i szprychach Sapim Laser. Po zmianie ubędzie mniej więcej 0,5 kilograma + prawdopodobnie wejdę w system bezdętkowych opon. Zyskam kolejne gramy. Dzisiaj obróciłem mostek Speca (dodatkowo maksymalnie obniżyłem go tulejką). Jest dużo lepiej, szczególnie na podjazdach. Zdjąłem również telewizorki z manetek, co umożliwiło mi zamianę miejscami klamek z właśnie manetkami (teraz hamuję jednym palcem, a nie dwoma). Zapewne po zmianie kół zwrócę się do Was z prośbą, jak łatwo obniżyć kolejne gramy. Jako, że mam 17 lat, nie mam w zasadzie dochodów, więc zarabiam sobie u dziadka na wsi, zbieram ..., itp, co jest raczej średnio efektywne... Także może to trochę potrwać. W obecnej konfiguracji sprzęt waży około 11,5 kilograma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Mongol96
Nazwa: Specialized Rockhopper (2011)
Data dodania: 03 maj 2013 - 12:13
Nie podano
Zobacz rower
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.