montr Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dokladnie tak jak w temacie bo juz zglupialem. Przejzalem cale forum i znalazlem dwie opinie 110 i 113 mm, czyli ile w koncu? Mufa bedzie na 68, a korba bedzie wspolpracowala z kaseta na 8 przelozen. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja swego czasu używałam do korby Alivio suportu Power Pro z ośką 113mm. Pozdrówko sprzed kilku lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Do linii łańcucha 47.5mm (rzadka) 110mm, do linii 50mm (standard) 113mm. Tak podaje katalog Shimano 2005 dla korby Alivio FC-MC20 i FC-MC19. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 O co chodzi z tą linią łańcucha? Bo często się z tym spotykam a pojęcia nie mam co to oznacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 A jaką masz ramę ??? bo ostatnio kumpel kupił suport 113mm własnei do tych korb i mimo to mu ociekarało poniewaz ma szerokie widełki tylnie a więc na to tesh zwróć uwagę...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montr Napisano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 W przypadku mopjej ramy korba moze dojsc nawet do mufy przy ramie na zero i nic nie bedzie obcieralo o widelki- rama upadlej juz dawno firmy towsend tzn naklejka tylko bo caly rower byl tej firmy ( osprzet STXa- twarda sztuka ) rame "kto" wykonywal nie wiadomo . Wlasnie o co chodzi z ta linia lancucha, jak mozna to zdiagnozowac jaka sie ma linie? W takim razie jak wiem ze nie bedzie mi nic tarlo to lepiej wziac jak najkrotsza ( 110mm) czy jednak standard 113 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.