Skocz do zawartości

[koła] Komplet MTB 26" do 700 zł.

maciej1988

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Panowie, potrzebuje gotowy zestaw do 700 zł, opony/szprychy/obręcze, lekkie i mocne, co zaproponujecie?

moja waga 94 kg

Napisano

Jeszcze są do wyrwania zircony 307 na dt4you z limitem 110kg. Sama je już zamówiłam, więc zostało nie więcej niż 7 kompletów :D

Też miałam wątpliwości jakie koła kupić, ale konstruktywne uwagi i cena przekonały mnie do zirconów - kontakt z chłopakami z dt4you - marzenie, żeby wszędzie tak było :D

Napisano

ja również dziś zamówiłem kółka Zircony 307 z dt4you, potwierdzam kontakt super, teraz czekam tylko na kółka, moja waga 87kg. Jak koleżanka wyżej wspomniała zostało im mało bo około 5 kompletów więc jak coś radzę się spieszyć

Napisano

Dzisiaj przyszło do mnie tylne koło E307. Na pierwszy rzut oka bardzo starannie wykonane, obręcz bardzo szeroka. Waga to 994g, zacisk 57g.

Dorzucam rozpiskę z parametrami wszystkich kół z instrukcji, bo kiedy sam potrzebowałem takich informacji nigdzie nie mogłem ich znaleźć, może komuś się przyda :)

KK8uOmVl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...