Gość gmx Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Stoję przed zakupem kasku i zastanawiam się nad kaskami Rudy Project Sterling oraz Specialized Preavail. Czy ktoś miał do czynienia z tymi kaskami? Może ktoś ma jeszcze inne propozycje zależy w kategorii niska waga i bezpieczeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jeden i drugi są bardzo dobre. firma,cena ,waga robi swoje.kwestia swego widzimisie.Ja zastanawiam się nad na sterling a giro aeon i atmos.Spec Preavil mi po prostu nie pasuje do mojej głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianello Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ja mogę Wam powiedzieć, tylko o Sterlingu. Trochę ryzykowałem, kupując go przez internet, ale w porównaniu do poprzedniego kasku (Limar 575 - albo jakoś tak, w każdym razie dużo niższa półka i z mocno już zniszczonymi wkładkami) to byłem zachwycony wygodą po założeniu na głowę. W Rudym fajne jest też to, że z kaskiem otrzymujemy od razu dwa zestawy wkładek - jedne z siateczką przeciw owadom, oraz drugi pozbawiony tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.