Kaiketsu Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Hej, od dawna przymierzałem się do wymiany ramy w Kellys Salamander'06, teraz uznałem że najwyższa pora:) Poszukuję dobrej, w miarę lekkiej ramy - oraz dobrego amortyzatora tylnego. Nie robię specjalnie trudnych tras, ale jeżdżę długo i cenię sobie komfort. Cena - najchętniej do 1000zł za obie te części, aczkolwiek gdyby było coś szokująco dobrego, to jestem skłonny dać 1500zł. Chciałbym, by miała mocowanie na hamulec tarczowy. No i najchętniej fioletowy kolor ramy
Roonin Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 1000 zł za obie te części ? Za te pieniądze ciężko będzie znalezć coś sensownego, 1500 jest bardziej realne, oczywiście używka. Są ramy za takie małe pieniądze ale.. W wiekszości przypadków albo stare i wytłuczone albo kiepskiej firmy albo nietypowy rozmiar. Za 1000 bardziej realne jet kupienie nowej ramki (bez dampera) gdzieś z wyprzedaży starszych roczników.
Kaiketsu Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 1000 zł za obie te części ? Za te pieniądze ciężko będzie znalezć coś sensownego, 1500 jest bardziej realne, oczywiście używka. Są ramy za takie małe pieniądze ale.. W wiekszości przypadków albo stare i wytłuczone albo kiepskiej firmy albo nietypowy rozmiar. Za 1000 bardziej realne jet kupienie nowej ramki (bez dampera) gdzieś z wyprzedaży starszych roczników. Zatem uznajmy, że budżet wynosi 1500zł.Używka bądź z wyprzedaży może być jak najbardziej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.