Skocz do zawartości

[rama] Rama oraz tylny amortyzator

Kaiketsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, od dawna przymierzałem się do wymiany ramy w Kellys Salamander'06, teraz uznałem że najwyższa pora:)

Poszukuję dobrej, w miarę lekkiej ramy - oraz dobrego amortyzatora tylnego. Nie robię specjalnie trudnych tras, ale jeżdżę długo i cenię sobie komfort. Cena - najchętniej do 1000zł za obie te części, aczkolwiek gdyby było coś szokująco dobrego, to jestem skłonny dać 1500zł. Chciałbym, by miała mocowanie na hamulec tarczowy.

No i najchętniej fioletowy kolor ramy :P

Napisano

1000 zł za obie te części ?

Za te pieniądze ciężko będzie znalezć coś sensownego, 1500 jest bardziej realne, oczywiście używka.

Są ramy za takie małe pieniądze ale..

W wiekszości przypadków albo stare i wytłuczone albo kiepskiej firmy albo nietypowy rozmiar.

Za 1000 bardziej realne jet kupienie nowej ramki (bez dampera) gdzieś z wyprzedaży starszych roczników.

Napisano

1000 zł za obie te części ?

Za te pieniądze ciężko będzie znalezć coś sensownego, 1500 jest bardziej realne, oczywiście używka.

Są ramy za takie małe pieniądze ale..

W wiekszości przypadków albo stare i wytłuczone albo kiepskiej firmy albo nietypowy rozmiar.

Za 1000 bardziej realne jet kupienie nowej ramki (bez dampera) gdzieś z wyprzedaży starszych roczników.

Zatem uznajmy, że budżet wynosi 1500zł.Używka bądź z wyprzedaży może być jak najbardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...