Skocz do zawartości

[błotniki i koszyk bidonu] Level A3 2013

gr3mlin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Poszukuje koszyka bidonu plus blotnik przód/tył do Krossa Level A3 z 2013 roku, jaki polecacie? jak to cenowo sie klaruje i czy jest jakis wybór?

Do tego bylbym wdzieczny jesli ktos polecilby oswietlenie tyl/przód

pozdrawiam i dzieki za pomoc!!

Napisano

Zależy w jakich przedziałach cenowych was interesują te blotniki, bo naprawdę są różne, to raz. Dwa jakie wymagania im stawiacie, czy mają po prostu być i trochę chronić, czy wszystko (wygląd,waga,jakość)...

PS. Mam do sprzedania przedni polisporta używany ale w stanie bdb. dokupienie tylnego tego samego modelu to wydatek około 30zl.

Napisano

Do levela a3, do evado 1, a co to za różnica do czego? Śruby do koszyków na bidon zawsze są takie same i najlepiej po prostu kupić w lokalnym sklepie rowerowym pierwszy lepszy, a jeśli nie to jest już dużo tematów jaki koszyk+bidon wybrać więc pisanie że szukam koszyku na bidon do konkretnego roweru jest nieco przesadzone.

Napisano

Jw, w zasadzie tematów tego typu jest dużo. Ja mam levela a3 i po krótkim szukaniu błotników stwierdziłem, że są niepotrzebne. A koszyk na bidon to też częsty temat i nie ma znaczenia w tym przypadku model roweru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...