Skocz do zawartości

[fotorelacja] Północne rubieże Beskidu Wyspowego

pasieczkin

Rekomendowane odpowiedzi

Prawie moje strony, będziesz może organizować coś w tych okolicach podczas wakacji ?

no ja tam często urzęduję. Może nie dokładnie akurat tereny Jodłownika ale  w okolicach Mszany Dolnej kręcę się non stop.

Na Kostrzę i Łopień szlak pchany, co? Byłem tam swego czasu, ale szlaki bardzo stromo się wznoszą. Trasa ciekawa, nie powiem, że nie. Wybierz się też niebieskim, co leci z Myślenic przez Ciecień, Śnieżnicę i dalej na Mogielicę, ciekawy szlak, choć niestety na Ćwilin czeka srogie pchanie.

Pozdrawiam! :)

Na Kostrzę i Łopień szlak pchany, co? Byłem tam swego czasu, ale szlaki bardzo stromo się wznoszą. Trasa ciekawa, nie powiem, że nie. Wybierz się też niebieskim, co leci z Myślenic przez Ciecień, Śnieżnicę i dalej na Mogielicę, ciekawy szlak, choć niestety na Ćwilin czeka srogie pchanie.

Pozdrawiam! :)

Na Kostrzę pchanie - chociaż gdy ktoś ma kopyto to niekoniecznie. Na Łopień najłatwiej wyjeżdża się od strony wschodniej. Całkiem sporo się robi w siodle. Dobry podjazd jest też drogą od strony Mogielicy. Praktycznie w całości do wyjechania.

A co do niebieskiego to mam pewne doświadczenie hehe http://www.santaclub.nstrefa.pl/teksty,relacje,2,1,gse_w_weekend,37.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...