pasieczkin Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Jodłowik - Kostrza - Tymbark - Łopień Zapraszam do małej fotorelacyjki z samotnego buszowania po lesie :-) http://www.santaclub.pl/teksty,relacje,2,1,wyspowy_na_zielono_,134.html :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Prawie moje strony, będziesz może organizować coś w tych okolicach podczas wakacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasieczkin Napisano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Prawie moje strony, będziesz może organizować coś w tych okolicach podczas wakacji ? no ja tam często urzęduję. Może nie dokładnie akurat tereny Jodłownika ale w okolicach Mszany Dolnej kręcę się non stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sputnik Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na Kostrzę i Łopień szlak pchany, co? Byłem tam swego czasu, ale szlaki bardzo stromo się wznoszą. Trasa ciekawa, nie powiem, że nie. Wybierz się też niebieskim, co leci z Myślenic przez Ciecień, Śnieżnicę i dalej na Mogielicę, ciekawy szlak, choć niestety na Ćwilin czeka srogie pchanie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasieczkin Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na Kostrzę i Łopień szlak pchany, co? Byłem tam swego czasu, ale szlaki bardzo stromo się wznoszą. Trasa ciekawa, nie powiem, że nie. Wybierz się też niebieskim, co leci z Myślenic przez Ciecień, Śnieżnicę i dalej na Mogielicę, ciekawy szlak, choć niestety na Ćwilin czeka srogie pchanie. Pozdrawiam! Na Kostrzę pchanie - chociaż gdy ktoś ma kopyto to niekoniecznie. Na Łopień najłatwiej wyjeżdża się od strony wschodniej. Całkiem sporo się robi w siodle. Dobry podjazd jest też drogą od strony Mogielicy. Praktycznie w całości do wyjechania. A co do niebieskiego to mam pewne doświadczenie hehe http://www.santaclub.nstrefa.pl/teksty,relacje,2,1,gse_w_weekend,37.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No to muszę kondycję podciągnąć, Beskid Wyspowy czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Tradycyjnie już - fajne foty (zwłaszcza czarno-żółte potwory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.