Zymelka Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam. W piątek rano startuję z Krakowa do Częstochowy pieszym szlakiem. Chciałbym sobie trasę rozłożyć tak na ok 70km/70km i 50km na ostatni dzień bo musimy być o 16 w Czestochowie na pkp. Czy ktoś się orientuje gdzie w tych odcinkach najlepiej nocować? Myslałem o Olkuszu i dalej w okolicach Bobolice/Niegowa.Jak macie jakieś sugestie to chętnie wysłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ja chrapałem w Pilicy "pod kolumnami".Polecam.Super warunki,śniadanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leserski Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dołącze do tego tematu . Chciałbym też spytać o jakieś miejsca na nocleg w którym Byliście . Ja planuje przejechcać trasę z Czestochowy do Krakowa i też mam zamiar ją podzielić na 3 dni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dołącze do tego tematu . Chciałbym też spytać o jakieś miejsca na nocleg w którym Byliście . Ja planuje przejechcać trasę z Czestochowy do Krakowa i też mam zamiar ją podzielić na 3 dni . Jutro rano ruszamy z krk więc damy znac jak wygląda sprawa noclegów na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leserski Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jutro rano ruszamy z krk więc damy znac jak wygląda sprawa noclegów na trasie Super ! dzieki wielkie . a z drugiej strony nie obawiacie sie pogody , w krakowie dzis od rana pada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacek12 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Polecam stronę www. jurapolska.com Znajdziecie tam wiele informacji o Jurze, w tym także noclegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Super ! dzieki wielkie . a z drugiej strony nie obawiacie sie pogody , w krakowie dzis od rana pada . Z tego co widzę na meteorogramie to ma przestać padać ok 5/6 nad ranem więc mam nadzieje że tak będzie a jak nie to zmokniemy na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jeżeli ktoś planuje trasę przez Ogrodzieniec, to mogę polecić nocleg w Firlejówce w Podzamczu - jakieś 300m od zamku. Nocleg ok. 30PLN wychodził. Jest miejsce na grila. Wieczorem wybraliśmy się na browarka pod zamek - fajny klimat: mury oświtlone, browarek, czekanie na białą dame do północy Krótki filmik z Jury można zobaczyć tutaj: http://www.youtube.com/user/endrzer/videos My przejechaliśmy traskę od Częstochowy do Krakowa i z powrotem w 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.