norbi32 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 W dniu 26.04 w Jeleniej Górze skradziono z okolic Placu Ratuszowego mój kochany rowerek Ghost 5000 special edition.Bardzo za nim tęsknie dlatego dam wysoka nagrode za wskazanie miejsca lub sprawcę kradzieżyJesli posiadasz jakies informacje zadzwon lub napisznorbi32@wp.pl lub 604862675 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zws Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 skradziono z okolic Placu Ratuszowego mój kochany rowerek Ghost 5000 special edition. Jesli posiadasz jakies informacje zadzwon lub napisz Foto jakieś i znaki szczególne zapodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi32 Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Foto jakieś i znaki szczególne zapodaj. To nie jest konkretnie mój rower ale bardzo podobny. Jest w kilku miejscach specjalnie oznaczony , szególnie w miejscach z numerami namalowana jest duża litera N specjalną farbą nie do zmycia, chyba ,że zdrapią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi