mmiksa Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Gdzie w łodzi jest jakiś w miarę tani sklep rowerowy? Byłem w "Piast" ale tam mają ceny jakie podaje producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tutaj masz listę sklepów: KLIK Ze swojej strony polecam Maxxbike na Narutowicza 16. Miła i fachowa obsługa, co do cen rowerów pojedź i sam zobacz. Nie rozumiem jak możesz liczyć na cenę niższą niż podaje producent, szczególnie w momencie kiedy sezon rowerowy się rozpoczyna. Nikt do interesu dokładać nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nie rozumiem jak możesz liczyć na cenę niższą niż podaje producent, szczególnie w momencie kiedy sezon rowerowy się rozpoczyna. Nikt do interesu dokładać nie chce. Nie wiem czy słyszałeś ale jest cos takiego jak sugerowana cena detaliczna (mająca się nijak do ceny na stronie producenta), a dodatkowo rabaty za zamówienia za dużą kwotę - nie sądzisz chyba że lokalny sklep kupuje od producenta rower po cenie ze strony (albo ma sztywną marżę)? Zresztą zobacz sobie ceny na stronie Krossa i porównaj z tymi na aledrogo (albo sklepami online) - da się ? Pewnie że się da kupić taniej niz sugeruje to producent... mmiksa, wg mnie najlepsze wyście to przymierzyć się w stacjonarnym sklepie a kupić online... kilka stówek można zaoszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nie mówię, że się nie da, ale nie w momencie rozpoczęcia sezonu rowerowego, co już podkreśliłem w poprzednim poście. Takie super ceny czekają na Was od września do lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Tabela z linku Pixona juz jest grubo nieaktualna, np. Sojka sie juz zwinal prawie rok temu. Polecam wizyte w tomaszowie maz. Sa tam dwa duze salony rowerowe, kilkanascie znanych i mniej znanych marek, mozna negocjowac ceny, mozna pojezdzic rowerami - co prawda tylko po hali ale zawsze. Ew. Mozna pomacac a potem kupic w necie:-) w lodzi wybor raczej slaby, wszyscy deklaruja ze moga miec kazdy model ale wiadomo - kupowanie kota w worku. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kupowanie roweru w internecie jest opłacalne raczej tylko dla osób, które same potrafią się nim zająć. Nie każdy umie wyszykować sobie rower a złożenie i regulacja w serwisie kosztuje czasem tyle ile uzyskany rabat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 2i Ja kupowałem i 4 znajomych również kupowało przez internet i wszystkie rowery były juz wyregulowane - wystarczyło włożyć koło w widelec, przykręcić kierownicę i pedały. sprawdzając na szybko na necie model Krossa A5 jest różnicy 200 zł taniej niż sugerowana cena na stronie Krossa. za te pieniądze można kupić sporo dodatkowego osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 wystarczyło włożyć koło w widelec, przykręcić kierownicę i pedały Ehhh gdyby zawsze było tak kolorowo jak piszesz sklepy stacjonarne by wymarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi125 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Gdzie w łodzi jest jakiś w miarę tani sklep rowerowy? Byłem w "Piast" ale tam mają ceny jakie podaje producent. Exim-Bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 @@tobi125, jak to tak reklamować swój sklep w którym się pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.