Skocz do zawartości

[piasta] czy musi być tej samej marki co hamulec tarczowy

natia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie tak jak piszesz @Maniak ale się nie czepiam bo się koleżanka obrazi jak na kolegę @Rulez'a. W każdym wątku po naście propozycji i tyle samo odpowiedzi a ja mam nieodparte wrażenie, że nadal nic z tego nie wynika. Coś jak w tym powiedzeniu " im dalej w las tym ...."

Całe życie składam sobie rowery ale jest jedna rzecz za którą się nigdy nie wziąłem. Właśnie składanie koła.

Napisano

Zaplatanie kółek to nie dzierganie szalika na drutach. Centrowanie linijka bardzo ciekawe. Bałbym się wyjechać na czymś takim. Dziewczyno oddaj to fachowcowi, a swoje stare kółka możesz zaplatac ile tylko chcesz, ale więcej czasu spędzisz przed kompem w poszukiwaniu co, gdzie, jak i dlaczego.

Napisano

nie wiem o co dokładnie chodzi co jakiś czas ktoś pisze o jakiś prowokacjach, zaznaczam że pytania są prawdziwe jeżeli się wydają dziwne to przepraszam skoro takie zadaje lecz wolę zapytać.

Wysokie modele bo wolę mieć pewność, a jak już większość wie wolę kupić raz na dłuższy czas.

Jeżeli ma ktoś jakieś swoje dziwne domysły to proszę się nie wypowiadać ponieważ temat zaczyna się robić offtopic a ja pytam i wolę aby było na temat i pewnie wszyscy z zarządu forum tak woli.

Wracając do tematu.

vszywiec dobrze zlecę odpowiedniemu specjaliście, widzę że jednak nie dam sama rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...