beskid Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Dokładnie tak jak piszesz @Maniak ale się nie czepiam bo się koleżanka obrazi jak na kolegę @Rulez'a. W każdym wątku po naście propozycji i tyle samo odpowiedzi a ja mam nieodparte wrażenie, że nadal nic z tego nie wynika. Coś jak w tym powiedzeniu " im dalej w las tym ...." Całe życie składam sobie rowery ale jest jedna rzecz za którą się nigdy nie wziąłem. Właśnie składanie koła.
vszywiec Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Zaplatanie kółek to nie dzierganie szalika na drutach. Centrowanie linijka bardzo ciekawe. Bałbym się wyjechać na czymś takim. Dziewczyno oddaj to fachowcowi, a swoje stare kółka możesz zaplatac ile tylko chcesz, ale więcej czasu spędzisz przed kompem w poszukiwaniu co, gdzie, jak i dlaczego.
natia Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 nie wiem o co dokładnie chodzi co jakiś czas ktoś pisze o jakiś prowokacjach, zaznaczam że pytania są prawdziwe jeżeli się wydają dziwne to przepraszam skoro takie zadaje lecz wolę zapytać. Wysokie modele bo wolę mieć pewność, a jak już większość wie wolę kupić raz na dłuższy czas. Jeżeli ma ktoś jakieś swoje dziwne domysły to proszę się nie wypowiadać ponieważ temat zaczyna się robić offtopic a ja pytam i wolę aby było na temat i pewnie wszyscy z zarządu forum tak woli. Wracając do tematu. vszywiec dobrze zlecę odpowiedniemu specjaliście, widzę że jednak nie dam sama rady.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.