Szymon90 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam, podczas dzisiejszej jazdy rowerem zaobserwowałem pierścienie oleju na goleni w której znajduje się komora powietrzna, druga goleń jest czysta, przebieg amortyzatora szacuję na około 1200km. Czy mogę z tym jeździć czy jest to raczej już czas na zrobienie serwisu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anys Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 To są raczej pierścienie kurzu-brudu, a nie oleju. Przegląd najlepiej robić systematycznie co 0.5 roku - albo jak kto woli częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Pp 1200km to właściwie go dotarles. Nie ma się czym przejmować. Rower zażył nieco kurzu... wreszcie. Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.