Radssonn Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mój pierwszy udział w zawodach XC. Takiej jazdy nie da się porównać do niczego innego. Wyścig to wyścig. Polecam każdemu. Nr startowy 313. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Będziesz brał udział w jakimś następnym evencie tego typu w okolicach Zielonej Góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Witam. Tak. W najbliższą niedzielę w Sulechowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A jakie są opłaty za start? Dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Kenzie --> http://www.mtb.kaczmarekelectric.pl/ To nie całkiem XC, tylko maraton . Radsson, no i fajnie że ci się spodobało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Widzimy się w takim razie w Sulechowie Już się zarejestrowałem. Do zobaczenia na starcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jaki wynik w kategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Niestety nie dojechałem do Sulechowa z przyczyn technicznych.Auto mi padło i nie miałem jak dojechać z Zielonej.Niby niedaleko, ale po całym tygodniu w pracy to niebyłby najlepszy pomysł.Kasiora była wpłacona i pieniądze przepadły, ale co zrobie A u Ciebie jak poszło?w następnym wyścigu biorę udziął, ale nie liczę na jakieś wysokie miejsce. Brak czasu na dwa kółka w tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 W swojej kategorii Mini M3 92 miejsce. W Kargowie chyba pojadę Mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No to gratuluje!Ja do Kargowej już pojadę.Nie mogę odpuścić takiego wyścigu.Miałem kilka lat przerwy, czas na powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Tym razem jadę w Kargowej i nic nie stoi na przeszkodzie bym się nie zjawił! W razie czego można się ustawić na rozmowę Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 To do zobaczenia w Kargowej! Przyjadę tam około 9:00-9:15. Daj sms - nr na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Kargowa za nami. Czerwony kask z tyłu to moja osoba Kenzie - miło było poznać. Mam nadzieję, że się jeszcze zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dzięki za wspólne ściganie! Również miło było poznać! Mam nadzieję, że jakoś przed następnym wyścigiem uda mi się do Nowej Soli zajechać na jazdę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dzięki za wspólne ściganie! Również miło było poznać! Mam nadzieję, że jakoś przed następnym wyścigiem uda mi się do Nowej Soli zajechać na jazdę! Ooo fajnei że coraz więcej ludzi śmiga. Ja jechałem w Olejnicy i w Sulechowie. Do Kargowej nie dotarłem niestety, mimo oplaconego wpisowego... Jakoś przemija mi chęc do jeżdżenia po lesie za pieniądze Coraz bardziej jaraja mnie bike parki typu singltrek. Jakby ktoś był chetny na wypad pod Smrk to walić na PW. Średnio raz, dwa razy w miesiącu smigamy polatac po ściezkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Może i ściga sie za pieniadze, ale chyba cała frajda w rywalizacji prawda? Wysłane z HTC Titan, Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ooo fajnei że coraz więcej ludzi śmiga. Ja jechałem w Olejnicy i w Sulechowie. Do Kargowej nie dotarłem niestety, mimo oplaconego wpisowego... Jakoś przemija mi chęc do jeżdżenia po lesie za pieniądze Coraz bardziej jaraja mnie bike parki typu singltrek. Jakby ktoś był chetny na wypad pod Smrk to walić na PW. Średnio raz, dwa razy w miesiącu smigamy polatac po ściezkach Ja! Ja! Pod Smrek bardzo chętnie. A kto ma chęć na Obiszów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ooo fajnei że coraz więcej ludzi śmiga. Ja jechałem w Olejnicy i w Sulechowie. Do Kargowej nie dotarłem niestety, mimo oplaconego wpisowego... Jakoś przemija mi chęc do jeżdżenia po lesie za pieniądze Coraz bardziej jaraja mnie bike parki typu singltrek. Jakby ktoś był chetny na wypad pod Smrk to walić na PW. Średnio raz, dwa razy w miesiącu smigamy polatac po ściezkach Ja! Ja! Pod Smrek bardzo chętnie. A kto ma chęć na Obiszów? No to jak checi sa to wstępnie przyszła sobota z rana lecimy na Nove Mesto. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No to jak checi sa to wstępnie przyszła sobota z rana lecimy na Nove Mesto. No to tym razem odpada. W niedzielę mam wyścig w Lubrzy. Chętnie w innym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Wyscig w lubrzy jest teraz a na smrk lecimy w przyszla sobote. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No to za tydzień jest Zlot Chłopaki! Dawajcie bo niezłe atrakcje nas czekają na singlach!A w Niedzielę Raddsonn widzimy się w Lubrzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No to w takim razie sotkamy się na trasie być może. Obserwować... Latam na białym specu w czerwonym kasku met'a. Koszulka żółto czarna A ten zlot to widze taki nie duży, z tego co wyczytałem 19 osób. Chyba że temat nie zaktualizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 To ile osób jest na liście, a ile będzie fizycznie pokaże swoje. Bez tego będzie ludzi od groma na Singlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 No będzie, bo tam festyn jest. Muzyka, testy rowerów i kupa innych rzeczy. Dobrze ze trasy są długie, to nawet jak jest dużo osób, to na trasach jest luźno. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Możemy się wyminić numerami to w przyszły weekend jakoś się dogadamy jak z tą jazdą na Singlach. Ja jadę już w czwartek do Bolesławca, a w piątek do Świeradowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.